Legjobb filmek 2020-ban

Tech

2020 nem nevezhető a legboldogabb évnek, így legalább a filmek terén ránk fér egy kis nevetés. Ezen a listán az idei év vígjátékai közül csemegézhetünk.

 • Dolittle
  A különc orvos beszél az állatokkal, de látványban és humorban is megkapjuk mindazt, amire vágyunk. A bujkáló orvos kénytelen elhagyni az országot, így a képi világ és a kedves történet is szívet melengető.

Dolittle

 • Eurovision Song Contest
  Bár idén nem volt alkalmunk megnézni a legjobb zenéket, ebben a filmben a legjobbakat láthatjuk. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor az egész egy humoros történetbe van becsomagolva, ami igazi felüdülést jelent.

Eurovision Song Contest

 • Sonic, a sündisznó
  Ez a film még februárban jött ki, azonban most is szórakozhatunk rajta. A másik bolygóról ide csöppenő állat szuper képessége rengeteg kalamajkába keveredik, ami élete legnagyobb kalandja is. Még jó, hogy valódi barátokat is talál.

Sonic, a sündisznó

 • Work it
  Ez a film a tánc szerelmeseinek készült, mozdulatokban gazdag zenés alkotás. Milyen kár, hogy a főszereplő nem tud táncolni!

 • Mint egy főnök
  Ebben a filmben két hölgyet kísérhetünk végig, akik új vállalkozásba kezdenek, azonban az élet nem bánik velük kegyesen. Egy jószándékú befektető ráadásul hátba szúrják őket, de szerencsére a csajok igazán talpra esettek.

Mint egy főnök