Kenyérsütő alkatrészek beszerzése gyorsan

Tech Webáruház

A kenyérsütő szíj egy nagyon praktikus alkatrész, mivel általa megmenthető a kenyérsütő gép. Sokan egy probléma esetén azonnal a kidobás mellett döntenek, pedig ez nagyon felesleges és pazarló döntés.

Kenyérsütő szíj

Ha belegondolunk ugyanis, hogy milyen komoly és megerőltető munkát vesz le az ember válláról egy ilyen gép, akkor máris jobban átérzi, ha néhanapján egy-két alkatrész elfárad, elöregszik és elromlik. Fontos tisztázni azonban, hogy ilyenkor nem a gép romlik el, hanem csak egy tartozéka. Ilyenkor szét kell szerelni a készüléket és egy új szíjat a helyére tenni. Elég gyakran meghibásodó darab a szíj, amit szinte a legegyszerűbb kicserélni. Akinek persze kétségei vannak a szereléssel kapcsolatban, annak sokat segíthetnek az interneten található leírások és videók, melyek által biztosan menni fog az otthoni szervizelés. Természetesen fog kelleni hozzá pár szerszám is, ami ha nincs a háztartásban, akkor plusz költséget jelent, ám azokat később is bármilyen szereléshez fel lehet majd használni. Ilyen például a csavarhúzó, a bitfejek és a sűrített levegő spray.

A szíjak többfélék lehetnek, általános (fogak nélküli), bordás (fogazott),  laposszíj stb. A kenyérsütőkhöz általában keresztbordás szíj szükséges, ennek működési elve, hogy mind az ékszíjtárcsa, mind pedig a ékszíj fogazott. Ezek összekapcsolódnak, így biztosítva a csúszásmentességet. Leginkább gumiból, vagy műanyagból készülnek.

A vásárláshoz elengedhetetlen információ a gép márkája, a modellszáma, vagy ha ezek nem állnak rendelkezésre, akkor a régi szíj pontos méretei fognak kelleni. Ezek hiányában nem jó vásárolni, tekintve, hogy rengeteg fajta szíj található a kínálatban. Abban az esetben, ha nagyon nehezen indul el és nem tudja, hogyan kezdjen neki, akkor bátran keresse fel egy szimpatikus webáruház ügyfélszolgálatát. Biztosan segíteni fognak. Emellett pedig még mindig ott a lehetőség, egy szerelőt hívni, tehát nincs veszve semmi.

Kenyérsütő készülék